Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Wand- en plafondafwerking met stuc of behang

Naast het verzorgen van uw binnen- en buitenschilderwerk, het zetten van glas of het uitvoeren van renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u het team van Sterenborg Schilders ook inzetten voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Behang of een stuclaag

Het afwerken van gipsplaten wordt ook wel pleisteren genoemd. Dit kan worden gedaan met behang, zoals glasvezelbehang, maar ook met een stuclaag. Welke afwerking zal worden toegepast voor de wanden en plafonds in uw woning of gebouw is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, maar ook van uw persoonlijke voorkeur.

Kies een passende wand- en plafondafwerking

Bij Sterenborg Schilders geven we u graag advies over een passende wand- en plafondafwerking. We adviseren u over de diverse afwerkingen, hun kenmerken en voor- en nadelen. Met behulp van deze informatie helpen we u een keuze te maken voor een geschikte wand- en plafondafwerking.

Neem contact op met Sterenborg Schilders

Heeft u vragen over onze werkzaamheden wat betreft wand- en plafondafwerking? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-52300138 of laat uw vraag achter in ons contactformulier.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?