Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Onderhoudsplan voor intensief onderhoud aan uw schilderwerk

De levensduur van uw schilderwerk en houten delen is moeilijk te voorspellen, omdat het afhankelijk is van onder andere weersomstandigheden en de gebruiksintensiteit. Door het gebruik van hoogwaardige producten en tussentijds onderhoud houden we de houten delen van uw gevel echter zo lang mogelijk in topconditie.

Onderhoudsplan in samenwerking met GlansGarant

Bij Sterenborg Schilders kunt u terecht voor het tussentijds reinigen en gedegen onderhoud van de houten delen van uw woning of gebouw. Dit doen we in samenwerking met GlansGarant, waardoor u kunt profiteren van een meerjarig onderhoudsplan voor uw schilderwerk. Door de kosten voor het onderhoud van uw schilderwerk te spreiden over meerdere jaren zijn de terugkerende kosten relatief laag en is de gevel van uw woning of gebouw altijd in uitstekende conditie.

Inspectie van de houten delen

Tijdens de onderhoudsbeurten wordt het houtwerk niet alleen gereinigd, maar wordt uw schilderwerk ook onderzocht op eventuele mankementen. Indien nodig kunnen we een reparatie uitvoeren. Dit tussentijds onderhoud zorgt ervoor dat u op een later moment voor onverwachte en onaangename verrassingen komt te staan.

Plan het onderhoud aan uw schilderwerk

Bent u benieuwd wat we bij Sterenborg Schilders voor het onderhoud van uw schilderwerk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Met ons onderhoudscontract houden we de houten delen van uw woning of gebouw graag in topconditie.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?