Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Gevel-, vloer- en betoncoating voor optimale bescherming

Veel balkons, garages en galerijen zijn gemaakt van beton. Beton is een slijtvast materiaal met een lange levensduur. Bovendien is het relatief onderhoudsarm en is het bestand tegen diverse (weers)omstandigheden, mits het op de juiste manier wordt afgewerkt.

Coating voor optimale bescherming

Sterenborg Schilders voorziet uw betonlaag van een coating. Deze coating beschermt de vloer tegen vocht of andere invloeden die het beton op den duur aan kunnen tasten. Door de vloer te beschermen, kunt u onder andere betonrot voorkomen.
Bij de gevel-, vloer- en betoncoating maken we gebruik van hoogwaardige producten waarmee uw balkon, galerij of ander betonnen oppervlak jarenlang beschermd is tegen weersomstandigheden en diverse andere invloeden.

Meer weten over de coating van uw gevel, vloer of betonnen oppervlak?

Bent u benieuwd naar de meest geschikte coating voor uw gevel, vloer of betonnen oppervlak? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak om uw woning of gebouw te komen bekijken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-52300138 of laat een bericht achter in ons contactformulier.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?