Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Dubbel glas zetten voor duurzaam wonen

Duurzaam en milieubewust wonen is helemaal van deze tijd. Een goede isolatie en het voorkomen van energieverlies spelen hierbij een belangrijke rol. De verbindende factor? Glas. Het team van Sterenborg Schilders bestaat uit gespecialiseerde glaszetters die uw nieuwe kozijnen, ramen en puien kunnen voorzien van (dubbel) glas. Het is ook mogelijk het oude, bestaande glas door ons te laten vervangen.

Isolerende werking

Bij Sterenborg Schilders zijn we groot voorstander van dubbel glas. Dubbel glas werkt namelijk isolerend en zorgt er allereerst voor dat omgevingsgeluiden beter buiten worden gehouden, waardoor uw woon- of werkcomfort vergroot. Daarnaast bespaart u dankzij dubbel glas op uw energierekening. En dat willen we toch allemaal?

Meer informatie over glas zetten door Sterenborg Schilders

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van het bestaande glas in uw kozijn, raam of pui, of bent u op zoek naar meer informatie over isolatieglas? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie over diverse soorten glas en de mogelijkheden voor glas zetten in uw woning of gebouw. Neem telefonisch contact met ons op via 06-52300138 of laat een bericht achter in ons contactformulier.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?