Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Renovatie van uw houtrot of betonrot

Een van de belangrijkste oorzaken van problemen aan houtwerk is houtrot. Houtrot kan voorkomen wanneer hout vochtig wordt en vochtig blijft. Een vochtige omgeving is namelijk de ideale leefsituatie voor schimmels, die het hout langzaam weg eten. Houtrot is te herkennen aan de aanwezigheid van schimmeldraden of verkleuring van het hout.

Het belang van goede ventilatie

De ene houtsoort is gevoeliger voor houtrot dan de andere houtsoort, maar in alle gevallen geldt dat houtrot vooral voorkomt op plaatsen waar vocht zich ophoopt en niet weg kan. Daarom is ventileren van groot belang, met name in vochtige ruimten. Rot kan ook voorkomen in beton en is te herkennen aan (roest)vlekken, scheuren en op den duur afgebrokkelde stukken beton.

Grondige inspectie van de houten of betonnen delen

Voor het behoud van uw woning of gebouw is het van groot belang houtrot of betonrot op tijd te laten renoveren. De renovatie van uw houten of betonnen delen begint bij Sterenborg Schilders met een grondige inspectie van het te renoveren oppervlak. Aan de hand van de inspectie wordt bepaald welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Deze worden vervolgens in overleg ingepland om uw houten en/of betonnen delen weer in goede conditie te brengen.

Meer weten over renovatiemogelijkheden?

Bent u op zoek naar meer informatie over de renovatiewerkzaamheden van Sterenborg Schilders of wilt u meer weten over houtrot of betonrot? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?