Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Binnen- en buitenschilderwerk aan houten delen, wanden en plafonds

Bij Sterenborg Schilders kunt u terecht voor het laten uitvoeren van zowel binnen- als buitenschilderwerk. Of het nu gaat om houten delen, zoals kozijnen van ramen en deuren, de gevel van een woning of gebouw of een plafond; wij werken met kwalitatieve producten om de gewenste oppervlakken weer in perfecte staat te brengen.

Hoogwaardige producten

Buitenschilderwerk heeft veel te verduren onder invloed van weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, maar ook zand. Onze producten zorgen ervoor dat uw schilderwerk voor een lange periode tegen deze omstandigheden is opgewassen. De komende jaren profiteert u daardoor van schilderwerk in uitstekende staat.

Schilderwerk bij particulieren en bedrijven

Sterenborg Schilders verzorgt het schilderwerk voor particulieren, bedrijven en diverse woningcorporaties. De verfproducten die we tijdens onze werkzaamheden gebruiken, worden in overleg met u gekozen. Op die manier komen we samen tot het gewenste eindresultaat.

Sterenborg Schilders inschakelen voor uw schilderwerk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het schilderwerk in of aan uw woning of gebouw? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien u graag van meer informatie over onze werkwijze en de opties voor binnen- en buitenschilderwerk.

 

Velperbuitensingel 19-4
6828CV Arnhem
06 – 52 300 138

Wilt u meer informatie, of een offerte op maat?